Akvarieforeningen hvor alting går i fisk - Kom og vær med

klubhusbillede

Hvem er vi?

Lyngby akvarieforening er en lille samling af mennesker der allesammen har akvariehobbien til fælles. Hver torsdag mødes vi i foreningens lokaler, hvor vi hjælper hinanden med at vedligeholde hinandens og foreningens akvarier, samt udveksler erfaringer. Det er muligt for medlemmer at få stillet et akvarie til rådighed i foreningen. Her kan der eksempelvis ekperimenteres med biotoper eller planteakvarier eller andre ting som man ikke nødvendigvis har mulighed for der hjemme.

Desuden mødes vi den første mandag i hver måned hvor der holdes et foredrag om et af akvariehobbiens mange facinerende emner. På vores månedsmøder er det muligt for medlemmer at sætte medbragte fisk og planter på auktion.

Lyngby Akvarieforening
Kulsviervej 89
2800 Kgs. Lyngby

Formand : Christian Hansen
Formand@lyngby-akvarieforening.dk
Telefon : 40569019

Kom og vær med

Hvis du vil være medlem, så send en email til ovenstående email adresse. Du er også meget velkommen til bare at møde op på en af vores klubaftener.

Kontingent satser opdatreret under afsnittet "OM LA"

Vi er ved at installere luftslanger ved alle akvarier som forsynes af en stor fælles pumpe. Slangerne bliver gemt i kanaler så det bliver rigtigt fint.

Vi afholdte i Februar 2020 årets Akvadag sammen med Aktive Akvarister Øresund, og dagen gik rigtigt godt. Tak til alle som kom og var med til at gøre dagen til en success

Sidst opdateret 10/01-2021