Akvarieforeningen hvor alting går i fisk - Kom og vær med

Hvem er vi?

Lyngby Akvarieforening blev stiftet i 1947. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til akvariehobbyen. I den forbindelse afholder vi første mandag i hver måned et møde, hvor der som regel er et relevant foredrag eller anden relevant aktivitet.

Derudover passer vi lokalerne på Troldehøj hver torsdag aften fra kl. 19:00. Møderne om torsdagen går ud på at passe foreningens akvarier, hjælpe hinanden med at klargøre akvarier, planlægge aktiviteter og hygge over en kop kaffe. I løbet af året tager vi ofte på tur ud i det fri for at fange levende foder og have en hyggelig dag.

Lyngby Akvarieforening tilbyder dig at lære mere om dine fisk og planter, en social omgangskreds og en stor viden om alle aspekter af akvariehobbyen. Foreningen har desuden et stort bibliotek med bøger og tidsskrifter, som medlemmerne kan drage nytte af. Ikke mindst deltager vi naturligvis på de lokale udstillinger.

Lyngby Akvarieforening er medlem af Dansk Akvarie Union DAU.

Kontingentsatser for 2016:

Voksen : 270kr